YRITYS

KooKIRJAIN tarjoaa laadukkaat hautakivet, hautakivien pesut ja entisöinnit sekä muutostyöt vuosikymmenten ammattitaidolla. Kurikkalaisella perheyrityksellä on alalta kattavaa kokemusta. Samanlainen yritys oli Keijo Kuntolan isällä ja isoisällä. Tässä yrityksessä myös Keijo aloitti nuorukaisena kisällin roolissa.
Sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 2007 ja isältä perityt opit tulivat käyttöön Keijon ja Eeva-vaimon perustamassa uudessa yrityksessä. Vuonna 2012 yritys sai uudet nykyaikaiset toimitilat ja nyt KooKIRJAIN pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin, kokemuksen ja ammattitaidon siivittämänä kaikissa hautakiviin liittyvissä asioissa. Olipa kyse sitten uusista hautakivistä, vanhojen entisöinnistä tai sammaloituneista hautakivien pesusta, KooKIRJAIN osaa auttaa juuri tarpeidesi mukaan.
Toivomme, että saamme auttaa Teitä rakkaittenne muistomerkin suunnittelussa ja hoitamisessa. Soita, kirjoita sähköpostia, tule käymään tai jos näet meidät vaikka hautausmaalla, niin tule reilusti juttelemaan!

Terveisin
Eeva ja Keijo Kuntola
Yrittajat